NORČAVI PUST V VRTCU PLAVČEK

»Danes bomo krofe cvrli,
kakšno smešno še razdrli,
vso obleko bomo slekli,
se v pajace preoblekli…«

Težko pričakovani pustni torek je v naš vrtec prinesel norčavost, igrivost in vriskanje veselih maškar

DRUŽINSKO BRANJE SLAVNOSTNO ZAKLJUČILI S PROJEKTOM JAZ PA BEREM

 

Bralna vrečka – kaj je to? To je vrečka, ki jo poznajo vsi člani družine otrok iz rumene igralnice, saj je le ta vsak vikend pripotovala na dom.

LUTKOVNA PREDSTAVA OB SLOVENSEKM KULUTRNEM PRAZNIKU

 

V vrtcu Plavček pri OŠ Tišina smo slavnostno obeležili slovenski kulturni praznik. Pogovori o pomenu praznika so najprej potekali po skupinah ob tem spoznali našega velikega pesnika Franceta Prešerna, njegovega pomena del ter znamenitosti iz njegovega življenja.

VESELI DECEMBER V VRTCU

Naj iskrivost pisanih decembrskih luči
polepša drobne trenutke v mozaiku časa,
naj čarobnost zimskega ivja na drevju
zasenči črne misli,
naj toplina in iskrenost osrečujeta
vas vse leto. Srečno 2019!

OBVESTILO ZA STARŠE O SPREMEMBI PRI UVELJAVLJANJU PRAVIC IZ JAVNIH SREDSTEV

OBVESTILO ZA STARŠE O SPREMEMBI PRI  UVELJAVLJANJU PRAVIC IZ JAVNIH SREDSTEV!

POTUJOČA KNJIŽNICA

ŽE ČETRTO LETO ZAPOVRSTJO OBISKUJEMO POTUJOČO KNJIŽNICO

Avtobus poln slikanic, enciklopedij, CD-jev in DVD-jev se pri nas ustavi dvakrat na mesec že četrto leto zapovrstjo. Prijazna knjižničarja nam vedno priskočita na pomoč pri izbiri, saj imajo otroci veliko želja…nekaj o princeskah, pa dinozavrih, duhovih, nekaj lepega ipd.

In tudi ta september je bilo slišati marsikaj, še posebej pa so se avtobusa razveselili otroci iz mavrične in modre igralnice, saj so prvič obiskali kaj takega. V modri igralnici je bilo polno vprašanj in sicer, zakaj jih avtobus ni nikamor peljal. Mogoče pa res kdaj, do takrat pa bomo pridno prebirali in vstopali v pravljični svet pisane besede.

Barbara Lejko, dipl. vzg. pred. otrok

PRVI JESENSKI DAN

PRVI JESENSKI DAN

 

V ponedeljek 1. 10. 2018 smo v vrtcu Plavček v sklopu Tedna otroka praznovali prihod jeseni. Ker strmimo k čim bolj zdravemu načinu življenja, smo tudi praznovanje jeseni pripravili tako, da smo bili čim bolj aktivni.

UČILNICA JE POSTALA NAŠA IGRALNICA

UČILNICA JE POSTALA NAŠA IGRALNICA

21. 9. 2018 je  bil za otroke iz rumene igralnice res poseben, saj smo dan preživeli na šoli in tako je učilnica postala naša igralnica, saj je v vrtcu potekalo pleskanje.

UPOKOJENI SODELAVCI NA OBISKU V VRTCU

UPOKOJENI SODELAVCI NA OBISKU V VRTCU

 

V poletnem julijskem jutru smo v vrtcu gostili posebne goste – upokojene sodelavce in sodelavke v vrtcu in šoli smo povabili na druženje ob kavici in čaju.

GOSTOVALI SMO KNJIŽNICO IGRAČ

GOSTOVALI SMO KNJIŽNICO IGRAČ

Knjižnica igrač je v našem okolju novost Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota v sodelovanju z Pedagoškim inštitutom v Ljubljani. V knjižnici igrač, ki je za naše otroke bila velika atrakcija, pa niso na voljo samo igrače ampak tudi zanimive delavnice, ki bodo namenjene številnim generacijam: otrokom, staršem in starim staršem, obiskovalcem pa je na voljo druženje, ustvarjanje in spoznavanje novih ljudi.

Z MAČJO ZABAVO V MAČJEM MESTU SMO SE SLAVNOSTNO POSLOVILI OD MINI MATURANTOV

Z MAČJO ZABAVO V MAČJEM MESTU SMO SE SLAVNOSTNO POSLOVILI OD MINI MATURANTOV

Maček Muri, točajke Lize, raznašalci časopisa, avtobus, mačji bend pa trgovine z nizkimi cenami in zvoki Nece Falk ter seveda ponos in navdušenje naših staršev ter prijeten ambient so poskrbeli za slavnostni zaključek naših mini maturantov. Orošeni obrazi vzgojiteljic pa so dali vedeti, da se je ta generacija zapisala globoko v naša srca.

ZELENA TOČKA NA OBISKU PRI NAS

ZELENA TOČKA NA OBISKU PRI NAS

 

V vrtcu smo gostili trgovino s slovenskimi pridelki in izdelki – Zeleno točko, ki je za naše otroke iz mavrične, rumene in modre igralnice pripravila številne delavnice. Tako so se otroci na terasi rumene igralnice preizkusili v jogi in skozi gibanje raziskovali svoje gibalne zmožnosti.

ZAKLJUČNI IZLET

IZLET V SIKALUZOO

 

Šolsko leto hiti proti koncu in prav je, da tudi našim najmlajšim polepšamo zaključek vrtčevskega leta z izletom.

BRALNA ZNAČKA

BRALNA ZNAČKA


V četrtek, 24. 05. 2018, smo imeli v Vrtcu Plavček zaključek bralne značke.

 

Alenka Satler

 

Glasbena šola Murska Sobota na obisku v našem vrtcu

Glasbena šola Murska Sobota na obisku v našem vrtcu

Naš vrtec so obiskali učitelji iz Glasbene šole Murska Sobota, predšolskim otrokom so  predstavili čisto prave instrumente in nanje tudi zaigrali.

PO GORIČKEM Z OLIJEM

PO GORIČKEM Z OLIJEM

Končni izlet je dogodek, ki ga otroci v vrtcu nestrpno pričakujejo in tudi letos je bilo tako. Tokrat smo se podali po Goričkem in sicer otroci iz 2. starostnega obdobja iz modre, rumene in mavrične igralnice ter vzgojiteljice smo se v zgodnjih jutranjih urah podali do Gederovcev.

RAZSTAVA MALIH ŽIVALI

RAZSTAVA MALIH ŽIVALI

Kot vsako leto nas v sončnih spomladanskih dneh obiščejo člani društva Gojiteljev malih pasemskih živali.

Z NASTOPOM OB TEDNU LJUBITELJSKE KULTURE SMO OBUDILI SLOVENSKO ULICO

Z NASTOPOM OB TEDNU LJUBITELJSKE KULTURE SMO OBUDILI SLOVENSKO ULICO

Že drugič smo se z otroci iz rumene igralnice udeležili Tedna ljubiteljske kulture v središču Murske Sobote na Slovenski ulici.

DAN ZEMLJE V NAŠEM VRTCU

DAN ZEMLJE V NAŠEM VRTCU

 

Tudi letos smo v našem vrtcu obeležili Dan Zemlje, saj se zavedamo, kako pomembno je, da že pri naših najmlajših gradimo spoštljiv odnos do narave. Ob tem dnevu smo tako v dopoldanskem času pripravili različne dejavnosti in aktivnosti za naše  malčke in njihove starše. Tako smo lahko pokušali  različne zdrave zeliščne in sadne namaze, imeli smo pravo čajanko, kjer je potekala priprava zeliščnih čajev, ter seveda uživanje ob pitju le teh.

Posadili smo dve lipi

Posadili smo dve lipi

Otroci iz Mavrične skupine so se udeležili prav posebnega dogodka – sajenju dveh lip. Čebelar Avgust Sinic iz Čebelarskega društva Tišina nam  je podaril dve lipi, ob tem smo pa tudi izvedeli, čemu vse bosta lipi v bodoče  koristili.

Folklorni plesalci iz Mavrične skupine

 Folklorni plesalci iz Mavrične skupine

 

Za folkloriste iz  našega vrtca je bil mesec maj zelo pisan, prava mavrica, kot se tudi imenujemo – Mavrična skupina. Poleg številnih dejavnosti smo se udeležili Regijskega srečanja otroških folklornih skupin v Selnici ob Dravi, kamor so nas kot najboljše poslali iz Beltinec. Udeležili smo se tudi tradicionalno kot vsako leto tudi  Revije otroških folklornih skupin v Rogaški Slatini.

VPIS V GLASBENO ŠOLO

Vabimo vas k vpisu otrok v Glasbeno šolo Murska Sobota

dislocirani oddelek Tišina

POZDRAV POMLADI

POZDRAV POMLADI!

Folklorna skupna Vrtca Plavček pri OŠ Tišina

Folklorna skupna Vrtca Plavček pri OŠ Tišina 

 

Pri folklorni skupini v vrtcu sodelujemo vsi iz Mavrične igralnice. Plešemo radi že vsa leta, folklorna oblačila pa smo si nadeli zadnje leto.

DRUŽINSKO POPOLDNE

DRUŽINSKO POPOLDNE

BALETNA PREDSTAVA PETER PAN

BALETNA PREDSTAVA PETER PAN

V mesecu marcu smo si otroci iz Mavrične skupine ogledali predstavo baletnega oddelka Glasbene šole Gornja Radgona Peter Pan.

Prehrana med velikonočnimi prazniki

Prehrana med velikonočnimi prazniki

Večinoma v teh prazničnih dneh uživamo meso in mesne izdelke, ki so bogat vir energije, maščob, še posebej zdravju škodljivih maščob, soli in ostalih aditivov

S pomladjo povečana nevarnost okužbe s povzročitelji bolezni, ki jih prenašajo klopi

S pomladjo povečana nevarnost okužbe s povzročitelji bolezni, ki jih prenašajo klopi

Slovenija sodi med države, kjer obstaja visoka verjetnost okužbe s povzročitelji bolezni, ki jih prinašajo klopi.

JAZ, TI, MI ZA SLOVENIJO - STARA PLASTENKA ZA NOVO ŽIVLJENJE

JAZ, TI, MI ZA SLOVENIJO - STARA PLASTENKA ZA NOVO ŽIVLJENJE

Maškare v našem vrtcu

Maškare v našem vrtcu

Že od nekdaj je pust pravi otroški praznik. Z pisanimi oblačili pride dobra volja, razigranost, kakšen krof, bonbon ali pa evro in že smo vsi veseli in zadovoljni.

Prešerno ob slovenskem kulturnem prazniku

Prešerno ob slovenskem kulturnem prazniku

 

Slovenska himna, zastava, fige in dr. France Prešeren…tako je, v vrtcu smo že tradicionalno obeležili slovenski kulturni praznik in letos tudi z vašo pomočjo, saj smo za malčke organizirali predstavo Dino in čarobni Toni v izvedbi gledališča KU-KUC z izkupičkom akcije zbiranja starega papirja v minulem šolskem letu.

 

IGRE NA SNEGU

Zima rima....

Kako lepo je, 

Vse se rima, 

Kadar nas obišče prava zima.

IGRAJMO SE SKUPAJ

IGRAJMO SE SKUPAJ

V mesecu januarju smo v Vrtec Plavček povabili starše in otroke, ki ne obiskujejo vrtca. Želeli smo jim prikazati delček življenja v vrtcu. Otrokom in staršem so se predstavile naše žabice ˝plavčki˝, skupaj smo si ogledali prostore vrtca in se poigrali v kotičkih.

ZBIRANJE STAREGA PAPIRJA

ZBIRANJE STAREGA PAPIRJA

VESELI DECEMBER

VESELI DECEMBER

 

Cin, cin, cin, cin cin, cin,

zvončki pojejo,

lep je ta decembrski čas,

ki prinaša zimo v vas…

 

Tako, pa je za nami veseli december, ki je tudi letos v naš vrtec prinesel čarobnost, toplino in iskrice v očeh. Vesele decembrske dni smo pričeli z ustvarjanjem okraskov, božično-novoletnih voščilnic in z okrasitvijo smrečice in našega vrtca, v katerem je cel mesec dišalo po praznikih. V vseh skupinah smo imeli prave male pekarne, kjer je potekala peka prazničnih piškotov, s katerimi smo se z veseljem posladkali.

NASTOPILI SMO NA PRIREDITVI GLASBA PLES IN SMEH

NASTOPILI SMO NA PRIREDITVI GLASBA PLES IN SMEH

Pristen stik z ljudsko glasbo, igrami in igračami so otroci iz rumene igralnice vzpostavili v okviru projekta Teden kulturne dediščine.

VABILO NA KONCERT

VABIMO VAS NA BOŽIČNI KONCERT OTROŠKEGA PEVSKEGA ZBORA VVE PLAVČEK!

ŽE TRETJIČ SMO USPEŠNO IZVEDLI AKCIJO ZBIRANJE HRANE ZA LAČNE IN BREZDOME MUCE

Tudi letos smo se otroci s starši in zaposlenimi aktivno angažirali in izvedli tri tedensko akcijo zbiranje hrane za lačne in brezdomce muce v sodelovanju z društvom za zaščito živali Pomurja.

Z VLAKOM V LJUTOMER

POPOTOVANJE Z VLAKOM, DO LJUTOMERA

»Vez med otroki in njihovimi dedki ter babicami  je ena izmed posebnih vezi, ki tke močna prijateljstva med najstarejšimi in najmlajšimi. To je vez topline, zaupanja in vedrine, ki naj nikoli ne izgine...«

MIKLAVŽEV BAZAR

Vabimo vas na Miklavžev bazar.

TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK

 

Tradicionalni slovenski zajtrk je postal že tradicija v našem vrtcu Plavček, vsak tretji petek v novembru na dan slovenske hrane.

IGRAJMO SE SKUPAJ

IGRAJMO SE SKUPAJ

Vrtec Plavček in Dom starejših občanov Radenci že tretje leto sodelujemo v projektu IGRAJMO SE SKUPAJ. Namen projekta je aktivno in interaktivno povezovanje generacije otrok in starejših.

TEDEN OTROKA: POVABIMO SONCE V VRTEC

TEDEN OTROKA: POVABIMO SONCE V VRTEC

In smo ga …

SREČANJE

Oktobra 2017 smo se štiri učenke 9. razreda s knjižničarko Valerijo udeležile srečanja s pisateljem, dramatikom in pesnikom gospodom Andrejem Rozmanom Rozo, ki je potekalo na gimnaziji v Murski Soboti.

OBISK MINISTRICE

V torek, 17. 10. 2017, smo na Osnovni šoli Tišina z MIZŠ, gostili dr. Majo Makovec Brenčič.

Praznovanje 1. Jesenskega dne v Vrtcu Plavček pri OŠ Tišina

» Jesensko listje kam hitiš? Ujeli bi te radi, ko z vetrom rajaš in vrtiš, kot zlato se kolo...«

V petek, 22. 9. 2017, smo v vrtcu Plavček pri OŠ Tišina praznovali prihod 1. jesenskega dne, ki smo ga obeležili skupaj s starši otrok, povabili pa smo tudi otroke, ki še ne obiskujejo našega vrtca.

VABILO NA JESENSKI PIKNIK

VABIMO VAS NA JESENSKI PIKNIK, KI BO V PETEK, 22.9. 2017, MED 10.00 IN 11.00 URO.

 

 

Vabilo na roditeljski sestanek VVE PLAVČEK

Spoštovani starši!

Pogumno smo zakorakali v novo šolsko leto 2017/18. Prisrčno vabljeni na 1. roditeljski sestanek, ki bo v ponedeljek, 18. 09. 2017, ob 17.00 uri v večnamenskem prostoru.

SPOŠTOVANI OTROCI IN STARŠI!

DOBRODOŠLI MED NAMI V ŠOLSKEM LETU 2017/18.

ZAČETEK NOVEGA ŠOLSKEGA LETA, JE TUDI ZA VRTEC POMEMBEN DOGODEK, SAJ NEKATERI OTROCI PRVIČ VSTOPIJO V NAŠE PROSTORE, VELIKO PA SE JIH PO POČITNICAH ZOPET VRAČA K SVOJIM PRIJATELJEM IN VZGOJITELJICAM V SKUPINO.

ZAKLJUČEK V VRTCU PLAVČEK

Minevajo dnevi, tedni, meseci, leta in prišel je čas, da se generacija otrok letnik 2011 poslovi od brez skrbne otroške igre in prestopi šolski prag.

BRALNA ZNAČKA

V našem vrtcu je tudi to šolsko leto potekala bralna značka. Otroci, od najmlajših pa do najstarejših skupin so doma s starši pridno prebirali pravljice, zgodbice in le te pripovedovali svojim vrstnikom v vrtcu.

Razstava malih pasemskih živali

V mesecu maju so nas obiskali člani društva gojiteljev malih pasemskih živali, ki so nam predstavili na ogled njihove živali.

Z NASTOPOM V SREDIŠČU MURSKE SOBOTE SMO OTVORILI TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE

Slovenija se s tednom ljubiteljske kulture pridružuje evropskim državam, ki se vsako leto poklonijo ljubiteljskim kulturnim ustvarjalcem ter opozorijo na pomen, kakovost in množičnost ljubiteljske kulture v sodobni družbi.

Z AVTOBUSOM SMO SE PODALI PO POTEH NAŠIH DIJAKOV

Letošnji končni izlet smo izkoristili za to, da so naši nadobudneži izvedeli, kaj počnejo naši dijaki, ko niso v vrtcu. In da so videli, kam smo morale  vzgojiteljice in pomočnice vzg. hoditi v šolo, da smo lahko zdaj z njimi v vrtcu.

Folkloristi iz vrtca Plavček pri OŠ Tišina, srebrni v Rogaški slatini

V petek dne, 5. 5. 2017 so se naši mali folkloristi iz vrtca z odpravili proti Rogaški Slatini, kjer so nastopili na 20. Državni reviji ljudskih plesov, pesmi in običajev. Predstavili so se s folklornim sklopom »Jaz pa grem na zeleno travco«.

Vpis v Glasbeno šolo Murska Sobota

Vabimo vas k vpisu otrok v Glasbeno šolo Murska Sobota – dislocirani oddelek Tišina

JAZ PA GREM NA ZELENO TRAVCO …

V petek dne, 31.3. 3017 so malčki iz vrtca Plavček pri OŠ Tišina s svojo folklorno skupino nastopili na območnem srečanju mlajših folklornih skupin v Beltincih. Na odru so se prelevili v prave male folkloriste, kar so pokazali z ljudskim plesom, petjem ter z igro.

ŠPORTNI POPOLDAN V GRADIŠČU

V petek, 24. 3. 2017, smo otroci iz vrtca, starši in vzgojiteljice poskrbele, da se je v Gradišču odvijal pravi športni živžav, kajti ponovno smo izvedli tradicionalni športni popoldan. Starši in otroci so se lahko najprej preizkusili v številnih športnih igrah, kot so skok v daljino, met žoge na koš ali v košaro, golfu, nogometu, skakanju v vrečah in na skokicah, vožnji v samokolnicah, vožnji s poganjalci ipd.

PREDAVANJE ZA STARŠE

V A B I L O

 

Spoštovani starši  !

Digitalizacija sveta, v katerem živimo, nam je gotovo olajšala življenje, hkrati pa se je zgodilo, da ga je zapletla tam, kjer smo najmanj pričakovali. Otroci so namreč že zdavnaj prehiteli odrasle v  obvladovanju različnih  spretnosti pri ravnanju z računalnikom in mobilnimi napravami.  Zaposleni v šoli in vrtcu skupaj z vami, cenjeni  starši,  pogosto ugotavljamo, da so nas  razsežnosti uporabe različnih socialnih omrežij ujele  nepripravljene.

TRADICIONALNA PRIREDITEV POZDRAV POMLADI

Prireditev Pozdrav pomladi se je odvila 21. marca. V uvodu so se predstavili prvošolci z igrico o Mojci Pokrajculji, recitacijo in petjem. Sledil je nastop pevskega zbora iz vrtca. Zapeli so štiri pesmi. Na prireditvi ni manjkalo skečev. Z njimi so se predstavili učenci iz POŠ Gederovci in učenci petih razredov.

PUST

V torek dne, 28.2 2017 smo tudi v vrtcu Plavček pri OŠ Tišina rajali in se veselili v vlogah klovnov, Pika nogavick, dinozavrov, spidermanov in številnih mask, s katerimi smo popestrili nas Pust hrust.

S PROSLAVO SMO OBELEŽILI SLOVENSKI KULTURNI PRAZNIK

V vrtcu smo slavnostno obeležili tudi slovenski kulturni praznik in sicer, tako kot se za praznik spodobi. Najprej smo se pogovarjali zakaj bomo ravno v sredo doma, tako smo spoznali Franceta Prešerna in zanimivosti iz njegovega življenja.

DIJAKI LJUTOMERSKE GIMNAZIJE SE V VRTCU PRIPRAVLJAJO NA SVOJ ZRELOSTNI IZPIT – MATURO

Četrtek je v vrtcu dan, ko nas obiščejo dijaki 4. letnikov Gimnazije Franca Miklošiča smer predšolska vzgoja v okviru praktičnega usposabljanja, kjer se postopno seznanjajo z delom v vrtcu.

SOUSTVARJALI BOMO MEDNARODNI LIKOVNI NATEČAJ S PETIMI NAGRAJENCI

V okviru Mednarodnega festivalskega leta »Igraj se z mano«  letos že desetič tradicionalno poteka Bodi umetnik - Mednarodni likovni natečaj »Igraj se z mano« z razstavo likovnih del, ki ga organizira Center Janeza Levca Ljubljana.

SNEG POSKRBEL ZA NASMEJANE OBRAZE IN VELIKO ZABAVE

Prva konkretna pošiljka s snegom je v vrtcu povzročila nepopisno veselje. Že v igralnicah smo opazovali, kako sneži in se dogovarjali, kaj vse bomo počeli.

Veseli december v vrtcu plavček

V mesecu decembru so v vrtcu potekale različne dejavnosti. Okrasili smo si igralnice, pripravili pogrinjke za mize, izdelali smo voščilnice, v vrtcu pa je zadišalo tudi po slastnih piškotih.

Obisk dedka mraza

Na OŠ Tišina nas je obiskal dedek Mraz in nam prinesel darila.

Tradicionalni slovenski zajtrk v vrtcu

V vrtcu Plavček smo se v mavrični skupini cel teden pripravljali na zdrav slovenski zajtrk, saj smo želeli naše otroke presenetiti z zdravo hrano na drugačen način. Ves teden smo pripravljali različne dobrote skupaj z otroki. Pripravili smo: zdrave domače bonbone iz karamele, medu, limone in začimb, domače bučne kruhke iz bučnega semena, buč in kvašenega testa, medenjake iz medu, domačo medico iz meda, vode in limone za osvežitev.

Popoldensko druženje

Novembra so dnevi vedno krajši in v vrtcu smo se odločili, da je to ravno pravi čas za naše popoldanske delavnice. Poslušali smo pravljico o Zlatem jabolku, pripravili smo si slastna pečena jabolka in možgančke smo si razmigali z matematičnimi igrami.

Marija Peček

Srečanje z dedki in babicami

Kaj se dogaja v vrtcu, ko se napolnijo igralnice z dedki in babicami, od blizu in daleč, pesem in ples pa vsak dan na poseben način odzvanjata v drugi igralnici? Tako je, v vrtcu nas obiščejo dedki in babice, kar je za otroke kot za zaposlene posebno doživetje in tudi letos je bilo temu tako.

Aktualna obestila

GOSTOVANJE MPZ KORALEK

Ob zaključku šolskega leta so se pevci MPZ Mavrica ukvarjali s posebnim izzivom, saj smo v goste povabili mladinski...

Preberi več..

TEKMOVANJE IZ HITREGA RAČUNANJA NA PAMET

KILINGI NOMME, ESTONIJA – Rene Žižek in BRONASTA medalja v hitrem računanju na pamet   Tokrat smo se na...

Preberi več..

GOSTOVANJE MPZ KORALEK

  Ob zaključku šolskega leta so se pevci MPZ Mavrica ukvarjali s posebnim izzivom, saj smo v goste povabili...

Preberi več..

GLASBENA ŠOLA MURSKA SOBOTA

VPIS V GLASBENO ŠOLO MURSKA SOBOTA!

Preberi več..

STARA PLASTENKA ZA NOVO ŽIVLJENJE

JAZ, TI, MI ZA SLOVENIJO - STARA PLASTENKA ZA NOVO ŽIVLJENJE

Preberi več..

NORČAVI PUST V VRTCU PLAVČEK

»Danes bomo krofe cvrli, kakšno smešno še razdrli, vso obleko bomo slekli, se v pajace preoblekli…« Težko...

Preberi več..

DRUŽINSKO BRANJE SLAVNOSTNO ZAKLJUČILI S PROJEKTOM JAZ PA BEREM

  Bralna vrečka – kaj je to? To je vrečka, ki jo poznajo vsi člani družine otrok iz rumene igralnice, saj...

Preberi več..

LUTKOVNA PREDSTAVA OB SLOVENSEKM KULUTRNEM PRAZNIKU

  V vrtcu Plavček pri OŠ Tišina smo slavnostno obeležili slovenski kulturni praznik. Pogovori o pomenu...

Preberi več..